Necessites fer alguna obra o reforma? Et fan falta idees per ajustar un projecte d’obra a les teves necessitats reals? Has de fer els plànols d’algun projecte? Vols delimitar un terreny segons les dades topogràfiques que corresponen a la teva propietat? Saps quin pressupost necessites per fer-ho?

Si és així, Antoni Mestre et pot donar servei!

Professionalment, Antoni Mestre realitza tot tipus d’obres i serveis de construcció, a partir d’una premisa: el client i les seves necessitats són la primera prioritat a l’hora d’executar un projecte. Tot ben detallat i ajustat al pressupost compromès.

Antoni Mestre fa treballs a mida, t’assessora i s’ocupa de tots els detalls perquè no tinguis cap preocupació mentre fas l’obra.

No hi ha obra acabada si no hi ha un client satisfet. Antoni Mestre es compromet a buscar la millor solució per a cada projecte i obra. Consulta el catàleg de serveis!

Catàleg de serveis:

Projectes
L’experiència a peu d’obra i els coneixements tècnics permeten a Antoni Mestre encarregar-se de tot el procés de construcció, assessorant en tot moment el client en la presa de decisions.
Plànols
Tècnic Superior en Desenvolupament i Aplicació de Projectes de la Construcció, Antoni Mestre realitza tot tipus de plànols de projectes d’edificació i amidaments.
Obres i construccions
Antoni Mestre té una àmplia experiència en la direcció i execució de l’obra, ja sigui en obra pública com en tot tipus de construccions civils, també com a paleta. 
Topografia

 

Per a més informació…

Demana'm pressupost

Necessites aquest tipus de serveis i assessorament?

La millor garantia per una bona obra és, primer de tot, una correcta planificació dels treballs.

Si busques un professional de la construcció...

Demana'm pressupost